Radnik u montaži i tvornici

Što radnik u montaži i tvornici radi?

Upravlja strojevima za proizvodnju različitih proizvoda, koji mogu varirati ovisno o industriji. Odgovoran je za niz funkcija, uključujući preradu, razvrstavanje i pakiranje proizvoda, kao i upravljanje strojevima i praćenje rezultata kako bi se provjerilo jesu li u skladu sa standardima usklađenosti. Radnik u montaži radi na poslovima montaže i konstrukcija te sklapanja pojedinačnih elemenata strojeva u funkcionalne cjeline. Zbog velikog nedostatka radnika za ova zanimanja, ona su na listi najtraženijih poslova.

Koje su vještine potrebne za ovo radno mjesto?

Tehničke vještine

Pročitaj

Poslovne vještine

Pročitaj

Dodatne vještine

Pročitaj

Soft vještine

Pročitaj

Kako se educirati za poslove budućnosti?

Brzi i dostupni online programi svjetskih sveučilišta za stjecanje uvida u područje

Tekućine za obradu i alati za rezanje

Program na platformi Alison (besplatnoj online obrazovnoj platformi za visoko obrazovanje, poučavanje vještina na radnom mjestu i istraživanje novih interesa koja nudi tečajeve s certifikatom i akreditirane diplomske tečajeve) nudi mogućnost uvida u upravljanje alatima za rezanje u procesu strojne obrade. Sadržaj edukacije polaznicima omogućava razumijevanje procesa proizvodnje i osnovne zakone sila rezanja koje se primjenjuju u procesu strojne obrade. Program je besplatan i traje 4 sata.

Prijavi se

Napredna diploma iz mehanike strojne obrade

Program na platformi Alison (besplatnoj online obrazovnoj platformi za visoko obrazovanje, poučavanje vještina na radnom mjestu i istraživanje novih interesa koja nudi tečajeve s certifikatom i akreditirane diplomske tečajeve) nudi mogućnost edukacije iz područja mehanike strojne obrade. Edukacija daje uvod u analitičku osnovu pomoću koje se računaju varijable sile rezanja, naprezanja alata i temperature za izradu točnih oblika materijala poput titana, nehrđajućeg čelika i drugih legura koje se teško obrađuju. Program je besplatan i traje 15 sati.

Prijavi se

Unaprijedi svoj super powwwer za posao budućnosti

Iskoristi svoj super powwwer: Gen Z na poslu

Iskoristi svoj super powwwer.

Prijavi se za posao budućnosti u A1 Hrvatska

Prijavi se!

AI. SOCIAL. GREEN: Otkrivamo popularne poslove budućnosti

STEMI ŠKOLA BUDUĆNOSTI: mentori koji pomažu učenicima izgraditi svoj super powwwer

Izgradi svoj super powwwer.

Prijavi se za STEMI školu

budućnosti

Prijavi se!

Tim stručnjaka donosi vještine i savjete za zanimanja budućnosti

Ekspertni tim u kojem je 27 znanstvenika, profesora, menadžera, stručnjaka iz različitih industrija i osnivača top tehnoloških tvrtki prvi put u Hrvatskoj analizira najvažnije vještine za 100 zanimanja budućnosti u 10 industrija. Na svakoj industriji radio je poseban tim. Ovo su stručnjaci koji vam donose listu najvažnijih vještina za zanimanja budućnosti u maloprodaji proizvoda i usluga i savjete kako se odmah za njih obrazovati.

Berislav Lastrić

A1 Hrvatska

ICT program manager

Tomislav Bilić

Inchoo

Osnivač i CEO

Vedrana Pribičević

Zagrebačka škola ekonomije i managementa

Profesorica ekonomije

Iva Popović

SELECTIO

HR konzultantica i trenerica

Iz medija